Fruitteelt

Hoe onze toewijding aan kwaliteit de smaak en voedingswaarde van onze appels en peren beïnvloedt.

Welkom bij onze boomgaarden, waar passie voor kwaliteit de kern vormt van alles wat we doen. In onze boomgaarden gedijen verschillende appel- en perenrassen, elk met zorgvuldig geselecteerde eigenschappen die bijdragen aan de unieke smaak en voedingswaarde van onze producten.

Voor de liefhebbers van peren bieden wij een gevarieerd assortiment, waaronder de sappige Conference, de smaakvolle Beurre Alexander Lucas, de verrukkelijke Doyenné du Comice, de vroege lekkernij Early Desire, en de traditionele Gieser Wildeman.

Onze appelselectie is niet minder indrukwekkend, met bekende favorieten zoals de knapperige Elstar, de aromatische Cox Orange Pippin en de zoete Golden Delicious. Elk ras wordt met toewijding geteeld, waarbij we streven naar de perfecte balans tussen smaak, textuur en voedingswaarde.

Wij nodigen u uit om de rijke diversiteit van onze boomgaarden te ontdekken en te genieten van de vruchten van onze inzet voor hoogwaardige fruitteelt. Of het nu gaat om een sappige peer of een knapperige appel, bij ons proeft u het resultaat van onze toewijding aan kwaliteit, van boomgaard tot tafel.

top-view-bunch-apples
Ripe pears on tree branches in autumn garden, blurred background.